UUSI VUOSI JA UUDET KUJEET

05.02.2020

Uusi vuosi alkoi surullisissa merkeissä. Sawa pääsi ikuiseen uneen 24.01.2020. Toistuvat jalkakivut, vaikeudet hypätä autoon ja pitkistä kävelyistä kieltäytyminen teki arjesta vaikeaa. Sawa eristäytyi täysin muista ja nukkui paljon, niinkuin vanhat koirat yleensä tekevätkin. Päätös ei ollut helppo, mutta näissä tilanteissa ei saa olla liian itsekäs. On lohduttava ajatus, että Sawalla on nyt hyvä olla ilman kipuja. Kaipaus on ikuinen ❤️

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna haettiin Jennin kanssa meille uusi tulokas, thaimaanpystykorva Azlan, kutsumanimeltään Remes. Lentomatka Budapestiin ja takaisin vei koko lauantaipäivän, mutta oli sen arvoinen. Toivotaan, että Remeksestä kuoriutuu lupaava poika!

Alku on ainakin ollut todella helppo. Ääntä pojasta lähtee, mutta pääsääntöisesti on hyvin hiljainen. Tarpeet osaa tehdä ulos, harvoin tekee sisälle. Leikkii iloisesti sekä Sirun että Severin kanssa, vaikka alussa pelkäsinkin ettei ainakaan Severi pentua hyväksy. Ulkoilut sujuu reippaasti, vähän on hihnakäytöksessä harjoittelemista mutta onhan meillä aikaa opetella! Pentukurssille ollaan jo ilmoittauduttu sekä kokeillaan noseworkia.  Edessä paljon sosiaalistamista sekä ihmisiä että muita koiria kohtaan, tosin poika on todella reipas. Menee tervehtimään häntä heiluen jokaista vierasta ihmistä sekä koiraa, toivon suuresti että reipas asenne ei katoa iän karttuessa.