VUOSI 2021

25.12.2021
Vuosi 2021 on melkein saatu päätökseen. Remun kanssa ollaan käyty muutamia kertoja kuukaudessa nosework-treeneissä, lemmikkietsintäänkin ollaan syksystä asti osallistuttu. Läpäistiin etsinnän tasotesti, jonka ansiosta pääsemme jatkamaan etsintäharjoituksia vaikeustasoltaan haastavammissa ympäristöissä.
Noseworkin osalta ollaan edistytty loistavasti, osallistuttiin epäviralliseen harjoituskokeeseen, joka meni ihan hyvin. Vieras tuomari oli Remun mielestä jännittävä, jonka takia olisi voinut mennä paremminkin. Ensi vuonna otamme tavoitteeksi osallistua virallisiin kokeisiin.
Remun näyttelymenestys on tullut yllätyksenä, ja joka kerta jännittää ihan yhtä paljon, vaikka jotkut luuleekin että pidän menestystä itsestäänselvyytenä. Tuomarit ovat tykänneet Remusta, sekä ulkonäöllisesti että luonteesta. Remu on yllättänyt minutkin ja monet muut reippaudellaan, vaikkei se vieraista niin välitä niin antaa kuitenkin koskea ja joidenkin harvojen kohdalla hyppää syliin rapsuteltavaksi.
Remusta tuli Suomen muotovalio Helsinki Winnerissä, joten kotimaan näyttelyt jäävät ensi vuonna vähäisemmiksi. Jos korona sallii, käydään ulkomailla näyttelyissä.
Hyvää uutta vuotta!