UUTISIA / BLOGI

KUULUMISIA MATKAN VARRELLA


VUOSI 2021

25.12.2021

Vuosi 2021 on melkein saatu päätökseen. Remun kanssa ollaan käyty muutamia kertoja kuukaudessa nosework-treeneissä, lemmikkietsintäänkin ollaan syksystä asti osallistuttu. Läpäistiin etsinnän tasotesti, jonka ansiosta pääsemme jatkamaan etsintäharjoituksia vaikeustasoltaan haastavammissa ympäristöissä.
Noseworkin osalta ollaan edistytty loistavasti,...

Ruotsinpyhtäällä järjestettiin 10.10. terveystarkastukset, vein Severin silmä- ja polvitarkastukseen ja Siru polvitarkastukseen, koska Koiranetissä oli terveystulokset menneet vanhaksi. Ja Severille oli tärkeä saada virallinen silmätulos, Severin sisaruksella oli todettu pannus kesällä, joten halusin varmuuden Severin silmien terveydestä.
Severin...

Porvoon kaikkien rotujen näyttelyssä Remu oli tänään aivan upea! 9 kuukauden ikäinen junnupoika sai Sertin! Olen todella kiitollinen, kuinka komea Remusta onkaan kasvanut. Remu antoi tuomarin koskea, katsoa hampaat ja kaikki oli ok, rohkeasti meni tuomarin luo. Arvostelu lupasi paljon tulevalta, toivottavasti myös jatkossa tuomarit ovat yhtä mieltä...

Uusi vuosi alkoi surullisissa merkeissä. Sawa pääsi ikuiseen uneen 24.01.2020. Toistuvat jalkakivut, vaikeudet hypätä autoon ja pitkistä kävelyistä kieltäytyminen teki arjesta vaikeaa. Sawa eristäytyi täysin muista ja nukkui paljon, niinkuin vanhat koirat yleensä tekevätkin. Päätös ei ollut helppo, mutta näissä tilanteissa ei saa olla liian...

TALVI SAAPUI

30.11.2019

Perjantai-iltana satoi lunta, koirat olivat aivan innoissaan!
Toivottavasti lumi ei sulaisi heti pois, täällä on koko marraskuun ajan satanut vettä. Ensi viikonloppuna mennään joulukorttikuvauksiin, toivotaan että lunta olisi vielä silloin jäljellä, niin saataisiin ulkokuvia.
Kotisivujen päivitys on jäänyt syksyn aikana, jos nyt jatkossa saisi...